tisdag 8 november 2011

PRESIDENT OBAMA: - INGA UTOMJORDINGAR I USA...

Bekräftat: -USA SAMARBETAR
INTE
MED
”ALIENS”

Source: AP, 08 Nov 2011 01:46

Vita huset säger i ett officiellt uttalande att de inte har några bevis för att utomjordiska varelser existerar.
*
Obama-administrationen gjorde detta något ovanliga uttalande på måndagen som svar på en frågeställnings-funktion på den Amerikanska Regeringens webbplats som låter människor att ställa frågor som administrationens tjänstemän måste svara på, om bara tillräckligt många undertecknar frågan.

I detta fallet undertecknade mer än 5.000 personer en petition som kräver att Vita huset genast avslöjar all regeringens vetskap om utomjordiska varelser.

Mer än 12.000 undertecknade ytterligare en petition om en formell bekräftelse från regeringen på att en intelligent utomjordisk närvaro samarbetar med den mänskliga rasen...



Som svar skrev Phil Larson, Vita husets avdelning för vetenskap och teknologi, att den amerikanska regeringen har inga bevis för att det finns liv utanför jorden, eller att en utomjordisk närvaro någonsin har kontaktat någon medlem av den mänskliga rasen.

"Dessutom finns det ingen trovärdig information som tyder på att några bevis har dolts från allmänheten", svarade Larson.

Han kan inte helt utesluta det, men att kontakt med en främmande art någonsin kommer att ske tror dock inte många vetenskapsmän och matematiker är särskilt sannolikt...


- Däremot, är oddsen statistiskt sett är höga att det finns liv någonstans bland alla "biljoner och triljoner stjärnor i universum " - även om oddsen att människor kan få kontakt med ickemänniskor är dåliga.

... Som svar på två offentliga frågeställningar, sade Vita huset de absolut inte dolt några utomjordiska bevis för allmänheten... 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detta är inte den första offentliga förfrågan som tvingar Vita huset att engagera sig inom ett något udda ämne sedan webbsidan "- Vi, folket," invigdes i september.


Vid hemsidans debut lovade Vita huset att svara på alla frågor som hade 5000 eller flera underskrifter inom 30 dagar, men nu har antalet höjts till 25.000.

*
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editors notes: Besvikelsen är total! Nu finns det inte längre någon logisk förklaring på var president G. W. Bush egentligen kom ifrån… Men allvarligt, brukar inte saker och ting för det mesta vara precis tvärt emot vad Amerikanerna säger?

 -Så när Obama säger att han inte samarbetat med ET så betyder det naturligtvis motsatsen. 


– ET har varit här hela tiden och vi hade inte en aning...



...Hursomhelst en sån där frågesida skulle Sveriges regering absolut skaffa sig, så vi undersåtar kunde ställa våra dumma ”sanning eller konsekvens -frågor…” 
...Och hela riksdagen är naturligtvis tvungen att alltid svara ärligt, eftersom alla där alltid är så ärliga… :)?

... Carl Bildt, - Vi, folket, undrar… Hur många dödsoffer har din oljeprospektering egentligen orsakat i u-länderna?  … och vill vi i Sverige verkligen veta det?

- Beatrice Ask, - vad blir 7 gånger 7...?

Fredrik Reinfeldt, är fattigdom verkligen en exotisk smittosjukdom som moderaterna och Astra Zeneca utvecklat ett nytt vaccin mot?

Arkelsten, har moderaterna verkligen landat på månen och innebar ”lika rösträtt för män” att inga moderater över huvud taget kunde rösta?? 

"-Vi, folket," vill veta…
*

...Nothing to see here folks, nothing to see...


undermattan.blogg - PRESIDENT OBAMA: - INGA UTOMJORDINGAR I USA...

Publicerat som Information. Texter och bilder tillhör sina respektive upphovsmän
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.