tisdag 29 januari 2013

Arbetare - Modell 2013

*
De nya Moderaterna, partiet för alla äkta Svenska Arbetare med minst 50 inbillade miljoner på banken. Det nya partiet för nutidens riktiga Arbetare som vet att självplågeri och självförnekelse är en sann konstart.
*


En äkta Svensk Arbetare röstar numera gärna på sin arbetsgivare för att försämra sina egna möjligheter till någon form av framtida personlig utveckling.

För en inbillad 100-lapp mer i månaden låter han gärna Svenskt Näringsliv dra ner byxorna på honom och utföra sitt smutsiga hantverk. Men det skall inte vara för lätt för en Arbetare att leva idag…


Nutidens Arbetare vet, att om han bara stöder de nya Moderaternas politik fullt ut kommer han så småningom att slippa sina långa tråkiga semestrar.

Han kommer att slippa att handskas med en massa svåra ord som; arbetsrätt, arbetstrygghet, sjukersättning, fast anställning, minimilön, övertidsersättning, för att nämna några.

Istället får den stolte Arbetaren nya bättre förmåner som t ex äran att få bekosta sina direktörers börsspekulationer via skattsedeln när direktörernas banker medvetet krisar. 

Den stolte Arbetaren vet också att han via sin skattsedel gör ett viktigt bidrag till Elitens 100millioners fallskärmar, superbonusar och mega-pensionsavtal.



- Tänk vad lätt allting blir när man som Arbetare stöder rätt lag.

Faktum är att Arbetaren gärna arbetar minst en timme varje dag för att bekosta propagandan från Svenskt Näringsliv, som talar om för Arbetaren hur och när han tänker rätt.

- Om Arbetaren tänker fel är han inte längre Arbetare eftersom han då inte har ett jobb.

De nya Moderaterna bjuder sina uppdragsgivare inom Eliten och Adeln på ett gott skratt åt undersåtarnas ständiga kamp mot sig själv och sitt eget välbefinnande. De senaste åren har de vridit sig i ständiga skrattkramper…  

- Och det blir bara roligare för varje dag…

***


Arbetare - Modell 2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.