tisdag 4 juni 2013

Svenska Freds f.d. ordförande: - Förintelsen en Hollywood-bluff - sionistmedia ljuger

”Ännu dör i vår värld 10 miljoner barn varje år enligt FN-rapporter, alltså minst 25 000 per dag.
Men det är inte det som kallas ”Förintelsen”, ty de döende barnens fattiga föräldrar har inget inflytande över Hollywood och andra västliga medier.” (Texten tagen från den tidigare ordförande i Svenska Freds, Åke Sandins blogg - bilden från webben.)

...Zionist-ambulansen rycker omgående ut i media med de patetiska "hornalisterna"...


  http://www.viityreso.se/nyheter/1184-radioprogramledare-f%C3%B6rnekar-f%C3%B6rintelsen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det finns idag många s.k. "förintelseförnekare" som hänvisar till en rad tekniska omöjligheter angående den rådande "enda sanningen" om vissa händelser under 2:a världskriget. Med tanke på att global media till 95% ägs av judar så borde man kanske inte förutsättningslöst ta medias korrupta "hornalister" på ordet? 

- Varför denna maniska paranoida rädsla och omgående hat-drev från media varje gång någon stackare ifrågasätter den heliga kon "förintelsen"? Media verkar bara mindre trovärdiga för varje gång de misskrediterar vanliga människor som uttrycker sin yttrandefrihet.  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Med tanke på att mainstreammedia idag är en enda stor korrupt synkad lögn-maskin, är egen forskning att föredra om allting man är osäker på. Lita aldrig någonsin på media. Krigshistoria skrivs också alltid av krigens vinnare. Krigsindustrins betalda historiker är garanterat ännu större mytomaner än media...
- Vill man veta med säkerhet vem som har makten i ett land - behöver man bara kolla vem man inte får kritisera... = sant för 10.000 år sedan = sant idag
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*
Texten under är en del av ett inlägg på Åke Sandins blogg 2013-05-28:


ÅTERIGEN VILL TYSKAR VARA TILL LAGS

Nu breder våra medier med gillande ut sig om att Tyskland skall lagföra gamla gubbar i 90-årsåldern. 

De var utkommenderade som unga att vara vakter i Auschwitz. Visst, där skedde många otäcka övergrepp mot de stackars fångarna, som bland annat var tvångsarbetare i närbelägna Monowitz. Men efter kommunismens fall i Polen har det kommit föga kända historiska revideringar:

Som historielärare i många år lärde jag ut till tusentals tonåringar, att i Auschwitz dödades främst av gas fyra miljoner fångar, mestadels judar. Så beskrevs det regelbundet i våra medier och trendriktiga historiker, måna om sina forskningsanslag, bredde på i samma stil.

Men sedan framkom det att det var fråga om en dryg miljon döda, hemskt nog ändå. Av dem hade en majoritet dött av sjukdomar, t ex tyfus, som härjade överallt i krigets Europa, om man får tro den amerikansk-judiska historie-professorn Arno J Mayer.

Den "gaskammare" i Auschwitz, som miljoner skakade människor har besökt, visade sig vara en polsk-stalinistisk efterhandskonstruktion bland annat enligt den franske historikern Eric Conan. Men till Auschwitz hörde också Birkenau. Enligt de allra flesta historiker skall där ha funnits en gaskammare för människodödande.

Att uttrycka tvivel på det leder i många länder i yttrandefrihetens Europa till fängelsestraff, bland annat I Tyskland.

Nu skall alltså dagens tyskar, lika trendriktiga som många av deras farfäder tyvärr var under 30- och 40-talen, börja jaga gubbar som för 70 år sedan under det för många folk så grymma andra världskriget hade oturen att kommenderas för tjänstgöring i Auschwitz.

Dessa gamlingar dör ändå snart. Det vore bättre att låta dem göra det i lugn och ro i stället för att göra ett mediedrev och propagandanummer av deras sista dagar..
-----------------------------------------------
Åke Sandin
http://tuffsandin.blogspot.se/2013/04/trendiga-tyskar-da-och-nu.html






 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vidareläsning:
http://undermattans.blogspot.com/2013/05/judar-och-zionister-samarbetar-med.html
http://undermattans.blogspot.com/2012/11/hemligheten-bakom-det-kortet.html
http://undermattans.blogspot.com/2012/12/lasse-wilhelmson-svarar-pa-kritiken.html
http://undermattans.blogspot.com/2012/10/judiska-terrorister-och-rasister-mot.html
http://undermattans.blogspot.com/2012/10/rondellhundarna-besoker-sion.html
http://undermattans.blogspot.com/2012/03/den-antisemitiske-ilmar-reepalu-lar-sig.html
http://undermattans.blogspot.com/2011/09/multikulturella-sverigedemokrater-1.html

Svenska Freds f.d. ordförande: - Förintelsen en Hollywood-bluff - sionistmedia ljuger

3 kommentarer:

  1. ett khazarians liv är värt mer än 10 tusen goyim. Det utvalda folkets lidande var en fin fin plan av Labor zionister (med Tyskland som ursprungsland och därför ALLA ledande zionister inkl bankelit och politisk elit har Tyskland som ursprungsland) i syfte att importera friska, unga sk judar till Palestina. Resten brydde de sig inte det minsta om men utnyttjade skickligt. Återvinning av judarnas lidande är en stöttepelare i Sabatians plan och i de fleta västländer är det en kriminell handling att ens diskutera ämnet, än mindre att ifrågasätta den officiella versionen likt 911, 77, Madrid, ABB mfl exempel.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yttrandefriheten verkar bara uppskattas om man yttrar vad media vill höra. Man kan nog redan lägga till Boston och Woolwich på listan av dåd som inte får ifrågasättas.

      Det finns alltför många frågor som inte får besvaras i media. T.ex. frågan Lasse Wilhelmson ställer i ett blogginlägg:

      "Och varför har man i all tysthet 1989 ändrat skylten i Auschwitz från ’Här dog 4 miljoner’ till ’Här dog 1,5 miljoner’, utan att den påstådda slutsumman om 6 miljoner dödade judar i Andra världskriget ändrats?"

      http://lassewilhelmson.wordpress.com/2013/05/04/gaskamrar-i-auschwitz-med-mera/

      ...Inte konstigt att ungarna inte kan räkna rätt längre när ankdammsmedia utbildar dom:)

      Radera
  2. Lasse Wilhelmsson den kände judiske debattören har skapat ett svar på påhoppen i pravdan:

    http://lassewilhelmson.wordpress.com/2013/05/04/gaskamrar-i-auschwitz-med-mera/

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.