måndag 18 augusti 2014

Varje gång du köper något - så röstar du & dina pengar samtidigt på vilken värld du vill ha

Det finns en hel del relativt enkla saker man kan göra för att åstadkomma en viss förändring i samhället. (Om man nu av en händelse inte är fullständigt nöjd med allting som pågår i världen). James Corbett förklarar i en video från förra året om lösningar och bojkotter...
***

Corbett Solutions:
Boycotts and Buycotts

***
Publicerades den 12 jul 2013
SHOW NOTES AND MP3: http://www.corbettreport.com/?p=7679

- The battle against the New World Order is designed to demoralize us. 

No matter how we vote, no matter what politician we vote for, no matter what legislation gets passed, no matter what rallies people attend, nothing seems to fundamentally change. 

If anything, things only seem to be getting worse and worse. So how can we effectively fight back against the powers that shouldn't be. 

- The answer, it turns out, might be remarkably simple: stop feeding the beast. 

- Join us this week on The Corbett Report as we explore the power of the boycott...
***
***


***
Varje gång du köper något - så röstar du & dina pengar samtidigt på vilken värld du vill ha

1 kommentar:

  1. Goddag kära journalister!


    Här är ärendet:

    http://www.gd.se/opinion/debatt/bankerna-skapar-pengar-ur-luft


    Det är strax val. Vi som granskat geopolitik i mer än en timme vet ju att ovanstående inte är det hetaste ämnet som avhandlas av parti-pastorerna. Vi vet också att inte särskilt många svenskar känner till att den största delen av våran penningmängd faktiskt utgörs av våra egna skulder. Räntan gör ju som artikeln anger att vi hela tiden måste tillföra systemet nya krediter för att det inte ska bli brist på "pengar" , ja o dom föds med en ränta kopplad till sig osv. Ett barn förstår ju att det blir ett pyramidspel.


    Allmänheten skulle inte må dåligt av att få lära sig ovanstående då de felaktigt tror att skatten snurrar in på Riksbanken och sen ut till samhällsfunktionerna i ett hederligt kretslopp. Då skolan "glömmer" att upplysa om ovanstående men folket tar del av det media skriver så kanske det är helt rätt tid att våra folkvalda ställs inför följande frågor:


    1) Varför skapas landets pengar som en skuld i privata banker? ( enligt Maastricht 104(1)) får inte riksbanken låna ut tilll stat och kommun).


    2) Varför ligger skattekontot i SE banken och inte i Riksbanken. ( Eller SBAB om ni så vill).


    3) Varför skapas inte stats-valutan av statens banker ( riksbanken eller SBAB) utan ränta och där penningmängden anpassas så att inte inflation deflation uppträder?


    Notera särskilt experimentet i Wörgl på 30 talet som omskrivs i Wikipedia här:

    http://sv.wikipedia.org/wiki/W%C3%B6rgl


    En mycket bra video på engelska som beskriver Wörgl valutan och dess punktskatt om 1% och varför den var så lyckad:

    https://www.youtube.com/watch?v=hxdPIOUTd2k


    JAG UPPLYSER särskilt om att bankerna själva ( anstiftare av Rom-klubben bla ) kör en push som lösning på sitt eget pyramidspels-valutasystem och det är att de vill försöka basera en ny reservvaluta på sk kolkrediter. Där går ordet hållbar in och precis allt vi gör skall knytas till CO2. Detta kan vara värt att veta då vi kommer se en stark push åt att havererande banker och valutor är vårt FEL. Det kommer skyllas på att vi konsumerat för mycket. Notera här att det här inte riktigt stämmer då man kan jmf med tv-programmet lyxfällan. Dvs i slutet av varje månad måste man ta mer och mer ( sms) lån för att kunna betala på gamla krediter. Dvs det blir eg mindre pengar kvar till nöjen/konsumtion ju mer skuld ( pengar) vi lånar. Och vilkas intresse är det i att vi tar upp nya krediter ? När man sen tänker på att våra grundämnen snurrar i naturen i kretslopp, kolcykeln, vatten-cykeln mm så kan man ju fråga sig vilka som försöker skylla ifrån sig på folken och det hela blir ganska uppenbart.

    SvaraRadera

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.