lördag 27 april 2013

FBI öppnade Jihad-webbsajt - rekryterade krigare och åtalade dem för terrorbrott

FBI:s Jihad-webbsajt rekryterade krigare för att kunna åtala dem för terrorbrott...
RT 2013-04-24
FBI:s senaste trick i kriget mot terror är att öppna egna Jihad-sajter på webben. Låter det logiskt? Jodå, välkommen till en helt vanlig dag i de hemliga agenternas underliga värld.

Rättegången mot Abdella Ahmad Tounisi, 18, pågår just nu i USA och han anklagas för att ha gett stridande utländska terrorister support. Brottet kan ge upp till 15-års fängelse om han fälls i den federala domstolen.

Abdella Ahmad är en amerikansk tonåring som plötsligt hittade en ny sajt på webben. Sajten hette "A Call for Jihad in Syria," och hade en massa spännande bilder på militanta islamister med vapen, som alla var redo för att befria Syrien från al-Assad, eller att dö medan de försöker...

Sajtens slogan för att locka intresserade Jihadister var: “Come and join your lion brothers…fighting under the true banner of Islam” vilket slarvigt översatt blir: "kom och slåss tillsammans med dina bröder under Islams sanna flagga".

18-årige Abdella Ahmad hade svårt att motstå ett sånt erbjudande, så han mejlade genast en intresseanmälan och fick då snabbt kontakt med en FBI-agent, som utgav sig för att vara en rekryterare för Jihad i Syrien.

Ett stort problem med Abdellas Jihad-planer, var att han egentligen inte hade något militärt kunnande överhuvudtaget vid rekryteringen. Men han var ju en ärlig tonåring och sa som det var till FBI-agenten;

" -Jag kan tyvärr vare sig slåss eller kriga och jag är väldigt liten och klen, men jag ber istället ofta till Allah, så det hela löser sig säkert." FBI-agenten svarade då att, " Vi litar på Allah och är övertygade om att du kommer att göra ditt bästa för att vara en duktig Jihadist och en sann troende."

Abdella fick omgående instruktioner av FBI-agenten att flyga till Turkiet, där han skulle få vidare instruktioner angående sitt kommande Jihad-äventyr i Syrien.

Men när Abdella gick ombord på flygplanet på "Chicago’s O’Hare International Airport" blev han omedelbart arresterad av ett koppel väntande FBI-agenter. Nu väntar 15-års fängelse i USA.

Läs hela artikeln på engelska här:
http://rt.com/usa/dummy-website-wannabe-terrorist-arrested-356/
*
FBI öppnade Jihad-webbsajt - rekryterade krigare och åtalade dem för terrorbrott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.