söndag 21 april 2013

Löfven till Bilderberg 2013 och ankdammsmedia slutar blunda?


Stefan Löfven är inbjuden och planerar att delta på årets Bilderbergmöte i juni.
SVD 2013-04-19. Löfven deltar på Bilderbergmötet 2013. Det har väl initierade källor uppgett för SvD Näringsliv vilket nu bekräftas av S. – Jo, det stämmer Stefan är inbjuden till Bilderbergmötet. Han kommer att vara med, inbjuden som gäst av Jacob Wallenberg, säger pressekreteraren Erik Nises.



Estulin: Bilderbergs syfte är att skapa en världsomspännande företagsdiktatur
 
Video från RT uppladdad den 2 augusti 2011
Secretive and elite - the Bilderberg group, which unites some of the world's most powerful people, has been meeting behind closed doors for decades. An investigative journalist Daniel Estulin has just revealed to the European Parliament all he claims to have discovered about the 'Bilderbergers', and expects the results of his findings to have the 'effect of an atomic bomb'.
*
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
*
SVD har nyligen skrivit en väldigt konspiratorisk artikel om Bilderberg som bloggen lagt in här undertill.. 

Kan det här betyda att Bilderberg finns i verkligheten och att det inte bara är en sjuk fantasi i konspirationsteoretikers förvirrade hjärnor?  

Är det numera inte längre ankdammskorrekt att dela ut foliehattar till det lilla fåtal individer som uppmärksammat fenomenet i 60 år innan ankdammsmedia vaknade?

Och, finns det någon som tror att Juholt blivit inbjuden till Bilderberg?
*
Löfven besöker Bilderbergsmötet 2013*
SVD 2013-04-19.
Det har bara gått två veckor sedan Stefan Löfven officiellt valdes till ordförande på Socialdemokraternas partikongress i Göteborg. Men redan nu står det klart att den före detta svetsaren under några dagar kommer att byta ut svensk partipolitik mot ett mingel med den globala makteliten.


Stefan Löfven är inbjuden och planerar att delta på årets Bilderbergmöte i juni. Det har väl initierade källor uppgett för SvD Näringsliv vilket nu bekräftas av S.
– Jo, det stämmer Stefan är inbjuden till Bilderbergmötet. Han kommer att vara med, inbjuden som gäst av Jacob Wallenberg, säger pressekreteraren Erik Nises.

Bilderberg-gruppen beskrivs ibland som världens mäktigaste sammanslutning. Sällskapet grundades 1954 och har ända sedan starten omgärdats av stark mystik då näringsliv och politik träffas under informella former.

Klart är i alla fall att organisationen under alla år lyckats samla de företagsledare och politiker som på global nivå har det absolut största strategiska och operativa inflytandet. Årsmötena sker oftast under våren och omgärdas alltid av stort hemlighetsmakeri. Årets Bilderbergmöte äger rum i London i början på juni.

Ledande personer i Bilderberg-gruppen har på europeisk nivå varit exempelvis den tidigare EU-kommissionären och italienske premiärministern Mario Monti. Men även den nuvarande ordföranden i EU-kommissionen, José Manuel Barroso, har medgett att han deltagit i minst ett möte, det i tyska Rottach-Egern 2005. En tredje person som nämns i sammanhanget är Världshandelsorganisationens nuvarande chef, fransmannen Pascal Lamy.

På global nivå leds organisationen av en fast styrkommitté bestående av ett 30-tal personer. I denna kommitté finns bland annat svenske Jacob Wallenberg, ordförande i Investor.

Men Stefan Löfven blir på inget sätt den första socialdemokratiske höjdaren som närvarar på ett Bilderbergmöte. Såväl Mona Sahlin som Leif Pagrotsky har deltagit på dessa möten, bekräftar S. Även Olof Palmes namn figurerar i sammanhangen.

I takt med att Moderaterna ökat sina framgångar i svensk politik har också ledande M-företrädare bjudits in. Exempelvis har SvD Näringsliv tidigare berättat att dåvarande oppositionsledaren Fredrik Reinfeldt i juni 2006 åkte tillsammans med Carl Bildt och Jacob Wallenberg i en privatjet, delägd av Investor, till det årets Bilderbergmöte i Ottawa i Kanada.
Fredrik Reinfeldt var då inbjuden av Jacob Wallenberg. Det var också den dåvarande Electrolux-chefen Hans Stråberg. Carl Bildt reste på en specialinbjudan.

Bilderberggruppen är ett årligt möte med 120-150 inbjudna deltagare som representerar den globala makteliten inom affärs- och industrivärld, media och politisk verksamhet. 
*
http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/sverige/lofven-deltar-i-mytomspunnet-maktmote_8103098.svd
*
*

Läs också:
Löfven till Bilderberg 2013 och ankdammsmedia slutar blunda?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTARER

Kommentera helst angående ämnet i artiklarna.
Juridiskt ansvar gentemot slavägarna (myndigheter) ligger helt hos kommentatorn. Uppenbara olagligheter inom hat och hets samt Bullshit & Trollshit plockas bort.